Jet Set
 
 
EN Home|Calatorii|Evenimente|Despre noi |Contact|What's hot|Newsletter  
 

Seasonal Events

 

1. Viena – O dupa-amiaza la hotelul Sacher

Dedica-ti o seara la venerabilul hotel Sacher si vei pleca cu amintiri ce vor dura o eternitate. Relaxeaza-te si savureaza un cocktail de la barul “Blaue Bar” unde albastrul noptii si auriul decorului se imbina si creaza un scenariu vizual romantic.

 

2. Deschiderea Casei Frogmore

Deschiderea anuala a casei de vacanta Frogmore are loc in perioada 17-19 august. Nu rata sansa de a vizita acest “ Royal Retreat”, achizitionat initial de catre regele George al III-lea pentru sotia sa, regina Charlotte.

 

3. Castelul Warwick descuie povesti tinute secret timp de patru decenii din patru camere ce nu au fost vazute niciodata

Cand: permananet ( exceptand ziua de Craciun )

 

4. The Bolshoi Ballet la Royal Opera House, Covent Garden

Un spectacol in premiera pe scena londoneza, plin de culoare, pietre pretioase, completate perfect de muzica lui Faure. Spectacolul in sine este un tribut adus baletului traditional rusesc.

 

5. Ten Years of the Albertina

Cand: intre 20 septembrie 2013 - 12 ianuarie 2014
Dupa foarte multi ani in care nu a fost deschis publicului, muzeul Albertina, in anul 2003, s-a redeschis cu un aspect stralucitor. De atunci muzeul a devenit unul dintre cele mai importante muzee din Viena. Pe 20 septembrie 2013, se sarbatoresc 10 ani de la deschidere. Aniversarea va fi celebrata printr-o serie de expoziții speciale si petreceri.

Contactati-ne pentru oferte personalizate la adresa travel@jetsetplanner.ro, sau telefon: 021/2301474.