Jet Set
 
 
EN Home|Calatorii|Evenimente|Despre noi |Contact|What's hot|Newsletter  
 

Despre noi

Cu ce ati dori sa incepem?

Cu organizarea calatoriilor, care este una din vechile noastre pasiuni, sau cu organizarea evenimentelor, activitate ce ne-a atras tot mai mult de-a lungul anilor?

Credem ca ar trebui sa incepem cu ce au in comun cele doua: pasiune, profesionalism, experienta dobandita de-a lungul anilor, relatia deosebita si specifica pe care o avem cu fiecare client si serviciile speciale pe care le oferim.

Karim Rashid spunea: “Pentru a-ti indeplini visele, ai nevoie de simtul libertatii.” Ne simtim liberi si am avut curajul sa incepem aceasta afacere, pentru a va indeplini visele si asteptarile legate de evenimente si calatorii.

Cati dintre cunoscutii dumneavoastra (parteneri de afaceri, furnizori, prieteni, angajati) lucreaza cu pasiune?

 

 

Din pacate, nu multe persoane isi permit acest lux, acesta fiind unul dintre detaliile care fac diferenta atunci cand ne referim la servicii de calitate.

In ziua de azi, clientul (indiferent de natura lui) este din ce in ce mai exigent, mai sofisticat si a inceput sa-si selecteze furnizorii din ce in ce mai atent.

Clientul este interesat sa discute doar cu cei care sunt atenti la nevoile si aspiratiile lui, cu cei care ii pot acorda solutiile cele mai bune in cel mai scurt timp.

Construim si credem in relatii de lunga durata, si pentru noi, fiecare client este special. Suntem practici, deschisi, operativi si punem pret pe timpul clientului.

De ce nu incercati sa ne cunoasteti mai bine?


Articole despre noi:

"Calatorii asistate"
www.cariereonline.ro

"Travel Planner: Biertan & Copsa Mare, Dobrogea vineyards, caves & mosques"
www.romania-insider.com

"Oamenii de afaceri si-au scurtat timpul alocat relaxarii"
www.wall-street.ro

"Cum stii ca un turist e cu adevarat de lux?
Nici macar secretara lui n-are timp sa-i rezerve vacanta
"
www.dailybusiness.ro

 

Licenta de turism:


Facebook Pintrest